Nieuw! X1 anniversary ECO, 50 % zuiniger!

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 15:01

 

Wat een heerlijke retro-look heeft deze espresso en filterkoffie cupmachine. Nu in de nieuwe ECO uitvoering. Bespaar 50% energie vergeleken met het voorgaande model.

Met dit luxe paardje heb jij al een half barrista diploma op zak! Want behalve de sublieme vormgeving van Lucca Trazzi naar het idee van meneer Illy zelf, heeft deze machine tal van mogelijkheden.

Ten eerste kun je met behulp van de iperespresso capsules diverse smaken espresso bereiden of lungo's maken. Natuurlijk behoren de cappuccino's en de lattes ook tot de mogelijkheden. Aan de machine zit een stoompijp om jouw melk op te stomen. Hiervoor warmt de machine een flink stuk door zodat er geen gepruttel uit het pijpje komt maar echt stoom. Na afloop  kun je de machine door middel van de snelkoelfunctie weer terug brengen naar koffiebereidingstemperatuur.

Ten tweede maak je met de snelfilter capsule een grote mok snelfilterkoffie. Het verschil met  koffie gemaakt van iperespressocapsules is dat deze koffie niet onder druk wordt bereikt. Hierdoor ontbreekt bij de filterkoffie  de crema laag.

Tenslote kun je met de heetwater functie nog water tappen voor bijvoorbeeld thee.

lees verder in onze Shop illy espresso cup-machines

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.