30 cent voor een ESE serving (padje)

De vernieuwde ESE servings van Illy nu met een prachtige laagste prijs van Frappant-online! Voor 30 cent maak je jouw eigen espresso, ristretto of lungo!  Handig om te weten de Ese serving  is nu volledig biologisch afbreekbaar.

Lees meer »

Vanaf begin januari verzendkosten

Helaas  komt ook onze webshop niet goed meer uit de kosten. Dit komt met name door forse prijsstijgingen bij de vervoerders. Daarom is de vrijstelling  van verzendkosten  bij een wat hoger bedrag afgeschaft. Tevens worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht.

Lees meer »

Wat is er veranderd?

Er is veel veranderd op onze nieuwe website! Behalve het frisse nieuwe uiterlijk kun je sneller de weg vinden op onze nieuwe website. Je kiest zelf of jij je lekker gaat inlezen of dat je direct gaat shoppen in de diverse shops.

Lees meer »

Capsule knaller nu 18 pakken. Laagste prijs

Veel internet winkels kennen staffelprijzen. Hoe meer je koopt hoe hoger de korting. Men ziet dan wel graag dat je van alles het zelfde koopt.  Maar ja... kun jij in één keer 36 pakken kwijt? En wil jij in één keer een dikke €300,- neerleggen?  Wij lossen dat zó voor je op:  Je kunt bij ons alle capsules mixen zoals je zelf wilt en je bepaalt zelf de hoeveelheid. De prijs is super redelijk €8,12!

Lees meer »

Blog en Nieuws, Wat is hier te beleven?

In deze nieuwe rubriek staan regelmatig (Belangrijke) mededelingen. Dat kan gaan over nieuwe producten, prijswijzigingen maar ook over tijdelijke latere levering wegens vakantie. Verder is de bedoeling om van tijd tot tijd bloggen te publiceren die uiteraard met koffie/thee te maken hebben. Denk aan bijvoorbeeld interviews met onze klanten. Wie weet staat jouw koffieverhaal er straks tussen! Tip: rechtsonder op de homepage zie je al vast de headlines staan!

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Marjan van der Meer
3 jaar geleden

Fijn! Die capsuleknaller... En mooie nieuwe website René.