« Terug

Nieuw in ons assortiment: Dammann Theezakjes

Op veler verzoek hebben wij de Damman Thee in ons assortiment opgenomen. U kunt in onze webshop kiezen uit maar liefst 11 soorten.  Dammann is één van de oudste theeleveranviers in Europa. Het bedrijf komt uit Parijs. Zij zij de uitvinder van de "Cristal teabag"  wat intussen ook door andere bedrijven is overgenomen. Door deze zakjes krijgt u geen smaken van papier in uw thee. En de thee kan er perfect in wellen. Dammann is vooral groot geworden in het natuurlijk aromatiseren van de thee. U koopt net als bij de koffie, de beste kwaliteit.

Tip: houdt u aan de geadviseerde bereidingstijden en vooral temperaturen.  Zo wordt bijvoorbeeld groene thee die te heet wordt bereid bitter van smaak!

Bewaar uw theezakjes in in goed gesloten blik of vorraadbus die donker is.

Ontdek de soorten in onze webshop!

Alles op een rij:

Uitleg spaarsysteem capsules

Bij ieder blik ontvangt u een spaarstempel op een spaarkaart die wij voor u bij houden. de kaart kent 60 spaarvakjes. Bij 30 stempels ontvangt u 2 gratis blikken koffie en bij 60 nog eens 6 gratis blikken. Dit is bijna € 84,00 voordeel Van tijd tot tijd brengen wij u op de hoogte van de stand van uw kaart. Dit is een voordelige wijze van Illycapsules kopen waarbij mixen mag!  U bepaalt zelf uw inkoophoeveelheid. U hoeft geen staffel te kopen om korting te krijgen. Toch liever de aller voordeligste prijs? Kijk bij de capsuleknaller elders in onze webshop!

 

Verzend kosten, € 4,95

Per bestelling betaalt u slechts € 4,95 verzendkosten, ongeacht de grootte van de bestelling. 
Gratis verzending vanaf € 75,-
Alle producten worden gratis verzonden als de totale kosten van uw bestelling boven de 75 euro ziijn.
Veilig bestellen!
Wij gebruiken een SSL verbinding. Hierdoor zijn de gegevens welke u invoert op onze webshop niet leesbaar voor anderen.
Voorraad & Levertijd
Wij hebben alle getoonde producten op voorraad. Levering binnen 3-7 werkdagen. Klik hier voor meer informatie over voorraad en levertijd
Veilig betalen!
U kunt bij ons betalen met iDEAL, veilig en met uw eigen bank.

Veilig en snel verzenden!
Wij versturen uw bestelling met Post NL (voorheen TNT)

Of met DHL