« Terug

Belangrijke veranderingen.

U weet al een poos dat de Btw tarieven in het lage tarief zijn gewijzigd per 1 januari jongstleden. Veel producten  in onze webshop zijn ongewijzigd omdat ze in het hoge tatief zitten. Maar de koffie is in prijs gestegen. Ook hebben wij een kleine prijsverhoging van 3 % vanuit de Illy-leverancier moeten doorberekenen (was in 15 jaar niet gebeurd!) Hoe gaat van Frappant-online met deze verhogingen om? Allereerst blijft  voor capsule klanten het spaar systeem bestaan. Bij ieder blik met spaarstempel ontvangt u een spaarstempel t.w.v. €1,37. Hiervan worden respectievelijk 2 en 6  blikken koffie uitgekeerd! U  stelt zelf samen en heeft vanaf 8 blikken geen verzendkosten. Dit is ons flexibele systeem.

Nieuw voor capsule klanten is een ongehoorde aanbieding: DE CAPSULE KNALLER!  Met dit product koopt u 17 blikken capsules van dezelfde soort in één keer zonder spaarstempels. U betaalt  geen verzendkosten!

Onze prijs € 8,40 !!!    Dit is een drastische prijsverlaging! U betaalt nu zelfs veel minder  als u vergelijkt met de prijzen van vóór de BTW verhoging. Zie: onze webshop.

Voor de overige koffie soorten zijn hier en daar staffels, door meer te kopen ontvangt u kortingen van bijvoorbeeld 8 of 10%

Sommige producten zijn in prijs verlaagd zo betaalt u voor 6 doosjes filterkoffie-capsules nu €50,00 ipv. € 54,00

Wilt helemaal gratis drinken? Dat kan! Breng ons een nieuwe klant aan en u ontvangt € 105,00 GRATIS KOFFIE. Zie: tekst nieuwsrubriek "ambassadeursactie" op de homepage.

Alles op een rij:

Uitleg spaarsysteem capsules

Bij ieder blik ontvangt u een spaarstempel op een spaarkaart die wij voor u bij houden. de kaart kent 60 spaarvakjes. Bij 30 stempels ontvangt u 2 gratis blikken koffie en bij 60 nog eens 6 gratis blikken. Dit is bijna € 84,00 voordeel Van tijd tot tijd brengen wij u op de hoogte van de stand van uw kaart. Dit is een voordelige wijze van Illycapsules kopen waarbij mixen mag!  U bepaalt zelf uw inkoophoeveelheid. U hoeft geen staffel te kopen om korting te krijgen. Toch liever de aller voordeligste prijs? Kijk bij de capsuleknaller elders in onze webshop!

 

Verzend kosten, € 4,95

Per bestelling betaalt u slechts € 4,95 verzendkosten, ongeacht de grootte van de bestelling. 
Gratis verzending vanaf € 75,-
Alle producten worden gratis verzonden als de totale kosten van uw bestelling boven de 75 euro ziijn.
Veilig bestellen!
Wij gebruiken een SSL verbinding. Hierdoor zijn de gegevens welke u invoert op onze webshop niet leesbaar voor anderen.
Voorraad & Levertijd
Wij hebben alle getoonde producten op voorraad. Levering binnen 3-7 werkdagen. Klik hier voor meer informatie over voorraad en levertijd
Veilig betalen!
U kunt bij ons betalen met iDEAL, veilig en met uw eigen bank.

Veilig en snel verzenden!
Wij versturen uw bestelling met Post NL (voorheen TNT)

Of met DHL