« Terug

AMBASSADEURSACTIE

* deze actie geldt voor de eerste 10 aanmeldingen-

 

Wat houdt de ambassadeursactie in? 

1. - Wanneer u al klant bij ons bent en een nieuwe klant* aan brengt, ontvangt u 10 blikken koffie naar keuze.** (ter waarde van €100,--) Denk u hierbij bijvoorbeeld aan een familielid, kennis of vriend die u regelmatig complimenteert over de koffie die u serveert! Uw ervaring en onze website kunnen deze belangstellenden van alle informatie voorzien. Gaat de knop voor goede koffie bij deze persoon om en koopt deze persoon een machine uit de actie dan is het opnieuw feest want de nieuwe klant krijgt ook wat: een mini workshop aan huis én 3*** blikken koffie gratis! (t.w.v. €130,-- Zo kan  ook de nieuwe klant leren de Italiaanse koffie op de juiste manier te bereiden.

Hoe meld ik een nieuwe klant aan: 1 stuur een mail met de gegevens (naam/adres/telefoonnummer/emailadres) van de nieuwe klant naar info@frappant-online.nl 2. De nieuwe kant koopt de machine in de webshop www.frappant-online.nl en vermeldt in het opmerkingen veld wie hem heeft aangemeld.  (Naam/adres/woonplaats/emailadres)

2.-Nieuwe klanten die zelfstandig, dus zonder aangemeld te worden door iemand anders, een machine kopen uit de ambassadeursactie krijgen eveneens een mini barrista workshop aan huis en 3 gratis blikken koffie!

 

* nieuwe klant= is een koper van een machine met voor ons een nieuwe naam en een nieuw adres.

** De ambassadeur ontvangt de 10 blikken naar keuze op het moment dat de bestel geschiedenis van de nieuwe klant 12 blikken koffie of meer is.

*** De nieuwe klant ontvangt 3 gratis blikken koffie. Dit geldt niet voor de Y3; 1blik en de X1 capsules rood; 1 blik en de X9; 2 blikken.

Alles op een rij:

Uitleg spaarsysteem capsules

Bij ieder blik ontvangt u een spaarstempel op een spaarkaart die wij voor u bij houden. de kaart kent 60 spaarvakjes. Bij 30 stempels ontvangt u 2 gratis blikken koffie en bij 60 nog eens 6 gratis blikken. Van tijd tot tijd brengen wij u op de hoogte van de stand van uw kaart. DIT IS DE VOORDELIGSTE MANIER VAN ILLY CAPSULES KOPEN!

Verzend kosten, € 4,95

Per bestelling betaalt u slechts € 4,95 verzendkosten, ongeacht de grootte van de bestelling. 
Gratis verzending vanaf € 75,-
Alle producten worden gratis verzonden als de totale kosten van uw bestelling boven de 75 euro ziijn.
Veilig bestellen!
Wij gebruiken een SSL verbinding. Hierdoor zijn de gegevens welke u invoert op onze webshop niet leesbaar voor anderen.
Voorraad & Levertijd
Wij hebben alle getoonde producten op voorraad. Levering binnen 3-7 werkdagen. Klik hier voor meer informatie over voorraad en levertijd
Veilig betalen!
U kunt bij ons betalen met iDEAL, veilig en met uw eigen bank.

Veilig en snel verzenden!
Wij versturen uw bestelling met Post NL (voorheen TNT)

Of met DHL