Dé webwinkel voor de betere koffie thuis!  Hoe? Koop bij ons een goede Illy machine, krijg goede uitleg thuis zodat u weet hoe u moet werken en koop hele goede koffie. Door middel van ons spaarsysteem ontvangt u maar liefst 8 blikken Illy capsules t.w.v. € .84,00 GRATIS! Of koop de capsuleknaller, een redelijke hoeveelheid illy capsules voor een van de voordeligste prijzen in Nederland met 20% voordeel!

 

SERVING NIEUWS

De aloude en vertrouwde serving, het "padje"voor de espressomachine, moet het zo langzaamaan af leggen tegen de capsule. Het is om die reden dat we ons verkoopbeleid een beetje gaan aanpassen. de...
lees verder...

Belangrijke veranderingen.

U weet al een poos dat de Btw tarieven in het lage tarief zijn gewijzigd per 1 januari jongstleden. Veel producten  in onze webshop zijn ongewijzigd omdat ze in het hoge tatief zitten. Maar de...
lees verder...

Nieuw in ons assortiment: Dammann Theezakjes

Op veler verzoek hebben wij de Damman Thee in ons assortiment opgenomen. U kunt in onze webshop kiezenlees verder...

€105,- koffie voor een nieuwe klant!

AMBASSADEURSACTIE:

Wij vragen u om ons te helpen aan een nieuwe klant*. Uw beloning:€ 105,00 gratis koffie naar keuze!**

Dit zijn de...
lees verder...

Workshop

Wij kunnen workshops over koffie organiseren. Hierbij ligt het accent op een algemene introductie van de espresso techniek en de gegeschiedenis van koffie. De workshops kunen alleen aan groepen worden gegeven waarbij de prijs afhangt van de grootte van de groep. Ook dient er een geschikte locatie te ziijn. 

meer informatie?

 

lees verder...

Acties

X7 capsule machine met baristaworkshop en €30,- koffie

AMBASSADEURSACTIE: ZIE HOMEPAGE. De meest gekozen espressomachine. Nú met miniworkshop én € 30,- koffie! Maakt espresso's, lungo's en cappuccino's.

Bekijk product

6 blikken gemalen Illy koffie alle soorten met 10 % korting

Proef de 100-jarige ervaring en kwaliteit van Illy. Het geheim zit 'm in de blend; maar liefst 7 zuid-Amerikaanse aribica's!

Bekijk product

Capsule knaller sterke koffie, sterke prijs

Capsule knaller sterke koffie, sterke prijs! € 8,40

Bekijk product